Dom > Novosti > Sadržaj
Početak Motor
Jan 14, 2017

Uključuju: motor za pokretanje režima, auto napona smanjivanje ukupan pritisak direktni početi početni, y - delta početnim, mekim starter, inverter.

Ukupan pritisak direktno pokretanje:

Kod kapaciteta, kao i gomila elektroenergetska mreža dozvoljava ukupan pritisak direktno pod uslovom za početak, možete razmotriti da koristite direktni početni. Prednost je da kontrola bude zgodno, jednostavno održavanje, a više ekonomski. Uglavnom se koristi u male snage motora počevši od čuvanja energetskog stanovišta, mora biti veće od 11 kw motor na ovaj način.

Automatsko smanjivanje početni napon:

Koristeći se autotransformator izabran smanjenu pritisak, može da se prilagodi potrebama različitih tovar od, i mogu li da dobijem neki veći početni obrtni momenat, neki od se najčešće koristi za početni dekompresiju od velikog kapaciteta motornog početnog. Njen počinje Najveća prednost obrtni moment je veći, kad slavinu na 80%, početni obrtni momenat može biti do 64% direktni početni. I možete da podesite početni moment skrenuvљi. Je i dalje rasprostranjena.

Y - delta pokretanja:

Za normalan rad na stator stenjanja za delta veza veverica-kavez asinhroni motor, ako u trenutku pokretanja na stator windings u zvezdu, čeka početi do kraja da se povežu u trougao, možete da smanjite polazna struja, da smanji uticaj na koordinatnoj mreži.

Meki starter:

Ovo koristi faza shift napon kojim se reguliše princip silikona pod kontrolom da shvati da u regulisanju od početka moto, koristi se uglavnom za motor pokretanje kontrole, početni efekat je dobar, ali trošak je veća. Pomoću thyristor thyristor Harmonicna smetnje veće na poslu, imaju određeni uticaj na električnu mrežu. Dodatne energetske fluktacije će se odraziti na thyristor provodljivost, posebno kako thyristor uređaje u istom napajanje mrežu. Tako stopa neuspeha thyristor zato veći, koji uključuju snagu elektronske tehnologije, stoga, viši takođe da uslov koji se odnosi na održavanje tehničara.

Konvertor za:

Inverter je najviši tehnički sadržaj polje modernom motorika, najpotpunija funkcija kontrole, najbolji efekat kontrolu motorika uređaj, to promenom frekvencija električne mreže podešavati brzinu rotacije i obrtni momenat motor. Zbog koje uključuju napajanja elektronske tehnologije, kompjuterske tehnologije, tako da trošak visoko, previsoko da uslov koji se odnosi na održavanje tehničara, uglavnom koriste u nevolji brzinu i na polju velike brzine kontrolnih pravila.