Dom > Novosti > Sadržaj
Кина ХВ и ЛВ Комплетна електрична опрема отвара широко тржиште
Aug 22, 2017

Како се улагање убрзава у новој енергетској индустрији, нова индустрија високих технологија, производња напредне опреме и индустрија развоја некретнина, са све већом потражњом за аутоматизованом индустријском дистрибуцијом електричне енергије и интелигентном дистрибуцијом електричне енергије, високонапонском и нисконапонском комплетном електричном опремом креће се на огромно тржиште .

Аналитичари су показали да су последњих година широка употреба ХВ и ЛВ комплетне електричне опреме продата добро у модерним индустријским предузећима, новим енергетским развојем и изградњом некретнина. Како се повећавају инвестициони пројекти електроенергетске мреже, повећавајући потражњу за електрификацијом жељезница и изградњом градске железнице, електрична опрема ХВ и ЛВ ће имати шири тржиште.

ХВ и ЛВ електрична опрема углавном се продају у Кини. Као одговарајућа опрема опреме за производњу електричне енергије, опреме за дистрибуцију електричне енергије и опреме за аутоматску контролу електричног погона, већину их купује произвођачу комплетне опреме ЛВ, а монтира се у дистрибутивни панел, кабинет за дистрибуцију електричне енергије, заштитни екран, контролни екран и друга ЛВ комплетна опрема а потом продата купцима. Произвођачи електроматеријала ХВ и ЛВ су углавном приватна предузећа, са годишњом производном вредношћу и приходом од продаје од 60% целокупне индустрије, док предузећа која се финансирају из иностранства заузимају 30% индустрије.

Државна политика такође ће промовисати развој ХВ и ЛВ комплетне електричне опреме. Недавно, Кина продубљује реформу свих система, ојачава изградњу електроенергетске мреже, снажно искориштава хидроелектрану, оптимизира развој енергије угља, активно развија нуклеарну енергију, адекватно промовише производњу гаса, убрзава нови развој енергије, вреднује заштиту еколошке средине и повећава енергију ефикасност. Због тога, индустријска индустријска склопка треба да искористи могућност изградње интелигентних мрежних мрежа, посебно пројеката преноса високих напона АЦ и ДЦ, ради побољшања независне иновацијске способности, промовисања интелигентног нивоа прекидачке опреме и олакшања развоја опреме за заштиту животне средине, енергије - опрема за чување и опрема за смањење емисије. Технологија преноса високог напона и напредна технологија интеграције електричне опреме требало би да буду кључна подручја развоја.

Извештај о анализи тржишта и инвестиционој вредности на ХВ и ЛВ комплетној електричној опреми за период од 2010. до 2013. године показује, са таквим обећавајућим тржишним изгледом, очекује се да повезана предузећа активно истражују и развијају прекидаче који се користе у посебним приликама, специјалној опреми и снагу за обновљиву енергију генерисање, проспективно и усмерено истраживање и развој на технологији и опреми, посебно кључним техничким проблемима комплетне опреме.