Dom > Novosti > Sadržaj
2012 Индустријска изложба Кина електричних возила
Aug 22, 2017

7. децембар 2012. до 9. децембра 2012. 2012. Кина електрична ауто-индустријска изложба - Цхина Елецтриц Вехиционална демосративна промоција Градоначелник ББС Форум бит ће одржан у међународном изложбеном центру Чонгкинг.

Последњих година објављена је серија креирања нових енергетских возила базираних на производњи плоча, планирања и мјера, и отворила градове мотоцикала на палете предности индустријских кластера у комерцијалној индустрији, конструисали интернационални познати нови енергетски аутомобилски прелаз. Ова изложба даје сјајну улогу влади да развије предност при избору аутоматског возила, снабдевајући платформу за копирање државе и предузећа за велика возила и компаније за електране, пружајући неке велике могућности сарадње за електричну индустријску индустрију. Израда прве изложбе за електричну аутомобилску индустрију.

2012 Цхина Елецтриц Вехиц Индустриал Екхибитион, на којем су предстојећи производи покривени возила за интеграцију, акумулатор, опрема за пуњење и резервни делови који показују површину. Свака показујућа област укључује ХЕВ, чисто електрично возило, возило за гориво, електрични моторни аутобус, електрични аутобус, електрични аутомобил, електрични чистач, електрични аутобус за разгледање; планирање и постигнућа пројектовања интелигентне мреже за пуњачу, планирање пројектовања и постигнућа пуњачких станица, пуњач станица, пуњач. Комплети за пуњење, постројења за дистрибуцију електричне енергије за пуњач, постројења за директну наплату; целокупни систем управљања и управљања, електрични кондензатор, замајац, претварач, топлотна пумпа итд., тако да је погодно за електричну индустријску јавност да посјети и купи.

МЦ је добио позив, а поводом ће Гуангдонг М & Ц Елецтриц Повер Цо., Лтд. заједно са Кинеским удружењем електричних возила и Кинеским моторним савезом обезбедити овлашћену технику за подршку и развој ове изложбе. Гуангдонг М & Ц Елецтриц Повер Цо., Лтд. ослањао се на изврсну оријентацију, врхунска технологија, производи врхунског квалитета, постали ће први корак одабраног госта од стране моторичке асоцијације корак по корак.

Ова изложба ће добити Гуангдонг М & Ц Елецтриц Повер Цо., Лтд. и МЦ под-фабрике трубача публицитет и подршку, и учинити све више и више купаца широм свијета добити профит са изложбе. У међувремену, МЦ се нада да ће кроз ову изложбу упознати више индустријских фигура електричних возила, размијенити искуство и подијелити своје студијске поене, а тиме добити заједнички развој. МЦ жеље 2012 Кина електрична ауто-индустријска изложба - Кина Елецтриц Вехицијална демонтрактивна промоција Градоначелник ББС Форум је дошао до успјешног закључка.