Dom > Proizvodi > Асинхрони мотор > ИЕЈ2 Електромагнетни кочиони мотор

YEJ2 Elektromagnetske kočnice tri faze Ac indukcioni Motor

YEJ2 Elektromagnetske kočnice tri faze Ac indukcioni Motor
YEJ2 elektromagnetske kočnice tri faze ac indukcioni motor YEJ2 serije motori su poboljšani proizvodi YEJ serije. To u skladu sa zahtevima JB/T6456-2010, i svoj električni učinak sporazuma sa YE2 seriju tehničkih standarda. Električne energije za kontrolera treba sinhronizovati sa...
Detalji o proizvodu:

YEJ2 elektromagnetske kočnice tri faze ac indukcioni motor

YEJ2 serija motora su poboljšani proizvodi YEJ serije. To u skladu sa zahtevima JB/T6456-2010, i svoj električni učinak sporazuma sa YE2 seriju tehničkih standarda. Električne energije za kontrolera treba sinhronizovati sa električne energije od motor.
Na elektromotora su opremljene elektromagnetske kočnice na kraju-otvor, kada struja, retarding disk će biti automatski pritisnuto kraj-štit koji proizvodi trenje kočnica obrtnog momenta i zaustavi vođenja motornih, bez opterećenja KOČNICOM trajanje se menja sa veličinu turbinskog kola, opseg je 0,15-0.45 sekundi. Ova vrsta motora je dizajniran kao pokretačka snaga za razne po zakonu i u širokoj upotrebi u mehaničke trening alatnih mašina transporta mašineriju, paket, drveta, hrana, hemijski inženjering, tekstilne, izgradnje, pogona, roll vrata mašine.


Veličina okvira

63-160

Brakingandamp; #160; vremena

0,15-0.45S

Dužnost

S1

Ocenjeni napajanja

0.12-45kw

Spoljna temperatura

-15℃ ~ 40℃

Ocenjeni napon

380V

Frekvencija

50Hz60HZ

Temp. uspon

80K, 105K

Faza

3

Poljaci

2P 4 P 6 8 P P

Izolacija klase

B/F

Stanovanje

liveni ili Al
Hengsu Holdings je jedan od vodećih proizvođača Kine i dobavljači profesionalna u proizvodnji yej2 elektromagnetski zakoиiљ tri faze ac indukcioni motor. Kao jedan od poznatih elektromotor brendova, ponudićemo vam razumnoj ceni. Dobrodošli u kupi nam kvalitetan elektromotor Proizvedeno u Kini, i proveri cenovnika sa naše fabrike.

Hot Tags: yej2 elektromagnetske kočnice tri faza ac indukcioni motor dobavljači u Kini, fabrika, brendova, cenovnik, cena, napravljeno u Kini, elektromotor brendova
Srodni proizvodi
Istraga: