Dom > Proizvodi > Асинхрони мотор > YC Capacitor Start Motor

ИЦ Једна ФАЗА Двострука ЦАПАЦИТОР СТАРТ ИНДУЦТИОН МОТОР Кина Мотор

ИЦ Једна ФАЗА Двострука ЦАПАЦИТОР СТАРТ ИНДУЦТИОН МОТОР Кина Мотор
Хот продаја 110В 220В ниске потрошње енергије кондензатор звезда електромотор Примене: Компресори, фрижидери, апарати за поправак и алатне машине итд. Карактеристике: Висок почетни обртни моменат, ниска потрошња енергије. Окови од ливеног гвожђа или лијевог алуминијума. Номинална снага је 220В / 50ХЗ. Такође може бити ...
Detalji o proizvodu:

ИЦ ЈЕДНОСТАВНА ФАЗА КАПАЦИТОРА СТАРТ ИНДУЦТИОН МОТОР


Нови развијени ИЛ серијски електромоторни / једнофазни кондензаторски старт и кондензаторски мотор

Један фазни старт за стартовање капалатора ИЛ серије и електромоторни погон кондензатора погодни су за ваздушни компресор, водену пумпу и другу опрему са високим обртним моментом.

Овај серијски електрични мотор је са високим стартним перформансама, могућношћу преоптерећења, погонским фактором и ефикасношћу, малим шумом, лаганом тежином, малим обликом и једноставним одржавањем.
 


Начин хлађења

ИЦ411

Величина рама

71-132

Дужност

С1

Оцењена моћ

0.18-3.7кв

Температура околине

-15? ~ 40?

Напон

110В, 220В

Фреквенција

50Хз, 60Хз

класа заштите

ИП55, ИП56

Фаза

1

Стубови

2 4 6

Класа изолације

Ф

Темп. пораст

= 80К


ИЛ СЕРИЈА Јединствена ПХАСЕ ЦАПАЦИТОР ЕЛЕЦТРИЦ МОТОР.јпг

ИЛ СЕРИЈА СИНГЛЕ ПХАСЕ ЦАПАЦИТОР ЕЛЕЦТРИЦ МОТОР3.јпг

Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и добављача у Кини, произвођачима и произвођачима у производњи двоструких кондензатора са моторним кинеским моторима. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: иц једнофазни двоструки кондензатор започиње индукцијски мотор Кина добављача мотора у Кини, фабрика, брендови, ценовник, цена, направљена у Кини, брендови електромотора
Srodni proizvodi
Istraga: