Dom > Proizvodi > Асинхрони мотор > Y2 nisko naponski motor

Y2 Serije niskog napona veliki obrtni momenat Durasel Motor

Y2 Serije niskog napona veliki obrtni momenat Durasel Motor
Y2 serije nizak napon veliki obrtni momenat Durasel motornih Y2 niskog napona serije motor je dizajniran na osnovu Y2 grupe, i usvoji vrhunske tehnologije oba od kuće i u inostranstvu, proširuje opseg energije niskog napona Motorsa. Koristi se da vozim sve vrste velikih opšte mašine i opremu.
Detalji o proizvodu:

Y2 serije niskog napona veliki obrtni momenat Durasel motor

Y2 niskog napona serije motoris dizajniran na osnovu Y2 grupe, i usvoji thehigh tehnologija oba od kuće i u inostranstvu, proširuje opseg energije niskog napona Motorsa. To je disk pozivali sve vrste velikih generala machineryand opremu.


Hlađenje metod

IC411

Veličina okvira

355-500

Dužnost

S1

Ocenjeni napajanja

200-1400kw

Spoljna temperatura

-20℃ ~ 40℃

Ocenjeni napon

380V

Frekvencija

50Hz, 60Hz

Klasa zaštite

IP55

Faza

3

Poljaci

2 4 6 P P P 8 10 P P

Izolacija klase

F

Protectfeature

Totalno ograđeni
Hengsu Holdings je jedan od vodećih proizvođača Kine i dobavljači profesionalna u proizvodnji y2 serije nizak napon veliki obrtni momenat Durasel motor. Kao jedan od poznatih elektromotor brendova, ponudićemo vam razumnoj ceni. Dobrodošli u kupi nam kvalitetan elektromotor Proizvedeno u Kini, i proveri cenovnika sa naše fabrike.

Hot Tags: Y2 serije nizak napon veliki obrtni momenat Durasel motorno 'Dobavljači' u Kini, fabrika, brendova, cenovnik, cena, napravljeno u Kini, elektromotor brendova
Srodni proizvodi
Istraga: