Dom > Proizvodi > Асинхрони мотор > IE2 Motor

Ие2-серија-алуминијум-кућиште-МС-серија-трофазни-асинхрони-електрични-индуктивни мотор

Ие2-серија-алуминијум-кућиште-МС-серија-трофазни-асинхрони-електрични-индуктивни мотор
Серија алуминијумских кућишта серије ИЕ2 (серија МС) Три фазна асинхрони електрична индуктивна мотора ИЕ2 серија АЛ-кућишта (МС серија) трофазни асинхрони мотори развијени су од три асинхроних мотора ИЕ2 серије, у кућиште је уграђен алуминијумски легуре, ендсхиелд, ...
Detalji o proizvodu:

Алуминијумски кућиште серије ИЕ2 серије (МС серије) Три фазне асинхроног електричног индуктивног мотора


Трофазни асинхрони мотори серије АЛ-кућишта (серије МС) серије ИЕ2 развијају се из асинхроних мотора са три фазне серије ИЕ2, користе се алуминијумска легура у кућиште, заштитни поклопац, прикључна кутија и уклоњиве стопе. Упркос томе, димензије и називна снага ИЕ2 серија АЛ-кућишта мотори су исти као код трофазних асинхроних мотора ИЕ2 серије.

Моторни агрегати ИЕ2 серије АЛ имају пуно будућности као што су висока ефикасност и уштеда енергије, велики стартни момент, одличне перформансе, ниске буке и вибрације, компактна конструкција, велика поузданост, једноставно руковање, поседује предиван изглед и глатку површину и сл.


lamination sheet.JPGелектрични мотор добављач ротатор.јпгроллер.јпгпродуцтион лине.јпгвооден цасе пацкинг.јпг

Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и добављача у Кини који се баве производњом мХЕ-серије серије три-фаза-асинхрони-електрични-индуктивни мотори серије-ал2-серије. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: добављачи у Кини, фабрика, брендови, ценовник, цијена, израђени у Кини, брендови електромотора серије-мс-серије-трофазни-асинхрони-електрични-индуктивни-мотор
Srodni proizvodi
Istraga: